Campagne info

Dit is geen kunst, maar hedendaagse realiteit.

DIT IS GEEN KUNST, MAAR HEDENDAAGSE REALITEIT! 

In het kader van FACE EQUALITY DAY slaan OSCARE vzw en VAGA vzw de handen in elkaar voor de nieuwe campagne “Dit is geen kunst, maar hedendaagse realiteit”.

Met deze campagne willen we mensen sensibiliseren naar een wereld waar iedereen gelijk is, ongeacht zijn fysieke uiterlijk.

Onze campagne speelt zich af in een hedendaags museum. Hedendaagse kunst kan een bijdrage leveren aan de kwaliteit en de schoonheid van onze gemeenschappelijke toekomst. Want hedendaagse kunst gaat over openheid, over het afleggen van angst, over nieuwsgierigheid, over de bereidheid om de dingen anders te bekijken, over het afstappen van het gewone en het omarmen van het unieke.

De kunstwerken in deze tentoonstelling zijn een bloemlezing van hedendaagse realiteit gevat in hedendaagse kunst. De sterke composities en rijke kleuren kunnen een gevoel van verwarring oproepen, ongemak en misschien zelfs angst. 

De uitdaging voor u als bezoeker is verder te kijken dan die eerste indruk. Want echte schoonheid zit van binnen en straalt naar buiten voor zij die het willen zien.

Dit is geen kunst, maar hedendaagse realiteit. Stop met staren en teken het manifest!

Het doel van deze campagne is mensen bewust maken om verder te denken dan enkel het uiterlijk. Mensen met een gelaatsafwijking bij de geboorte of die brandwonden opgelopen hebben zijn niet anders dan andere. Zij hebben ook de vreugde en het verdriet van mensen die geen gelaatsafwijking hebben. Door het tekenen van het manifest willen wij aantonen dat heel veel mensen betrokken zijn in dit verhaal. (het manifest kan je hier terugvinden).

CAMPAGNEMATERIAAL

TV-SPOT

Van maandag 5 tot en met vrijdag 9 oktober wordt onze TV-spot uitgezonden op Eén als ‘Boodschap van algemeen nut’.

Gemist? Bekijk hem hier!

Steun deze campagne, download de spot en verspreid onze boodschap.

CAMPAGNEBEELD

Word ambassadeur en help ons onze boodschap verspreiden.

Download het campagnebeeld, print het en hang het op een duidelijk zichtbare plaats.

Deze tentoonstelling bij jou? 

Organiseer een tentoonstelling!
De 12 canvassen van onze campagne hangen momenteel tentoon bij Oscare vzw. Heb je een geschikte ruimte en wil je onze boodschap verspreiden door een tentoonstelling te organiseren? Neem contact op!

Van maandag 5 tem. vrijdag 9 oktober wordt onze Radio-spot uitgezonden op Klara, MNM, Radio 1, Radio 2 en StuBru als ‘Boodschap voor algemeen nut’.

Gemist? Beluister hem hier!

Steun deze campagne, download de spot en verspreid onze boodschap.

MANIFEST

Help ons onze boodschap te verspreiden.

Toon je solidair, stop met staren, en teken het manifest!

FACEBOOK

STEUN ONZE CAMPAGNE 

PLAATS HET “FACE EQUALITY” FRAME

Zet onze oproep naar meer gelijkheid extra in de kijker en steun onze campagne via Facebook. Plaats het “Face Equality” frame op je profielfoto en maak zo meer mensen duidelijk dat er anders uitzien helemaal geen kunst is maar een dagelijkse realiteit.

Het is makkelijk, snel en helemaal gratis.